Blogs, Nieuws & Inspiratie

Terug naar overzicht

Maak kennis met…

Door: Hamer en Hark
Gepost op: 12-6-2023

Titel Blog

Maak kennis met deze boomhutten bouwer! 

Wat is je naam en hoe oud ben je? Vertel kort iets over jezelf...
Mijn naam is Bruno en ik ben bijna 20 jaar. Ik ben impulsief, actief, creatief en handig. Het liefste ben ik in de natuur, tussen en in de bomen. In mijn vrije tijd sleutel ik aan brommers en ga ik graag naar de klimhal. 

Sinds wanneer werk je bij Hamer en Hark?
Ik begon met een bijbaantje om de werkplaats te vegen en planken te schilderen, toen was ik 15 jaar. Daarna heb ik de Timmermans opleiding bij de bouwschool in Breda gevolgd en ben ik fulltime terug gekomen bij Hamer en Hark. Nu werk ik hier ongeveer 2 jaar. 

Wat vindt je leuk aan je werk?
De variatie. Ik vind het leuk dat we elke dag iets anders doen. De ene dag timmer ik een dak in de werkplaats en de andere dag plaatsen we een boomhut in Zeeland. 

Mijn favoriete gereedschap is...
Een cirkelzaag die geïmporteerd is uit Amerika. Deze zaag wordt gebruikt voor de houtskeletbouw. 

Waar kun je jou 's nachts voor wakker maken?
Een kanotocht in Scandinavië. Ik ben daar al vaker geweest en het mooiste vind ik dat daar de natuur ongestoord is. Pure natuur. 

Mijn favoriete gerecht is...
Een volgeladen calzone. Dat is een dichtgevouwen pizza. Daar ben ik echt fan van.